• Mistä tiedän, mikä XL-S Medical -valmiste sopii minulle parhaiten?

  XLS Medical sopii kaikille, jotka ovat ylipainoisia tai lihavia. Sen avulla voit laihtua jopa 3 kertaa enemmän kuin pelkällä vähäkalorisella ruokavaliolla*. Se on saatavilla sekä tablettimuodossa että kätevissä annospusseissa.

  *Grube et al. 2013. Katso tutkimus. Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti

 • Miten XL-S Medical toimii?

  Ensisijaisesti se vähentää rasvansaantia ruoasta. XLS Medicalin liukenemattomat kuidut sitovat ravinnon rasvoja itseensä muodostaen rasva-kuituyhdisteen, joka on liian suuri imeytyäkseen ohutsuolesta. Se poistuu kehosta luonnollisesti ulosteen mukana.

  Rasvaa sitovien ominaisuuksiensa avulla XLS Medical hidastaa ruoan poistumista mahalaukusta. Se myös estää verensokeria nousemasta liian nopeasti, joten tunnet itsesi kylläiseksi pidempään ja makeanhimosi vähenee.

  Jos kulutat päivässä 500 kilokaloria suositeltua määrää vähemmän ja otat XLS Medical valmistetta ohjeiden mukaisesti, painosi pitäisi laskea 12 viikossa jopa kolme kertaa enemmän kuin jos olisit pelkästään vähentänyt kaloreita.*

  *Äskettäin toteutetun kaksoissokkoutetun, lumekontrolloidun kliinisen tutkimuksen tulos. Tutkimukseen osallistui 125 tervettä vapaaehtoista tutkittavaa.

 • Miksi minun pitää ottaa XL-S Medical -valmistetta, jos olen jättänyt aterian väliin?

  XLS Medical valmisteella on kolmenlainen vaikutus:

  • Sitoo jopa 28 % ruoan sisältämästä rasvasta
  • Hillitsee ruokahalua
  • Sisältää kuituja, jotka tasapainottavat vatsan toimintaa

  Vaikka jättäisit aterian väliin, käytä silti XLS Medical -valmistetta, koska se vähentää ruokahalua ja estää napostelua aterioiden välillä.

 • Kuinka paljon laihdun?

  Kannattaa aloittaa laskemalla suositeltu kaloriensaanti kokosi ja painosi mukaan. Normaalisti naisten tulisi syödä 2 000 kilokaloria ja miesten 2 500 kilokaloria päivässä.

  Jos kulutat päivässä 500 kilokaloria suositeltua määrää vähemmän ja otat XLS Medical valmistetta ohjeiden mukaisesti, painosi pitäisi laskea vain 12 viikossa jopa kolme kertaa enemmän kuin jos olisit pelkästään vähentänyt kaloreita.*

  *Äskettäin toteutetun kaksoissokkoutetun, lumekontrolloidun kliinisen tutkimuksen tulos. Tutkimukseen osallistui 125 tervettä vapaaehtoista tutkittavaa.

 • Miten kauan XLS Medical -valmistetta käytetään?

  Suosittelemme, että käytät XLS Medical valmistetta kuukauden ajan tai pidempään laihdutustavoitteesi mukaan.

 • Mitä ainesosia XL-S-Medical sisältää?

  XLS Medical ja XLS Medical Direct sisältävät saman pääainesosan, Litramine™:n.
  Litramine on viikunakaktuksen lehdistä peräisin oleva luonnollinen kuituyhdiste. Se on runsaskuituinen yhdiste joka sisältää sekä liukenemattomia että liukenevia kuituja. Litramine™n on kliinisesti osoitettu sitovan rasvaa ravinnosta ilman farmakologisia vaikutuksia ihmisen elimistöön. XLS Medical Direct -tabletit sisältävät myös A- (133,33 µg), D- (0,83 µg) ja E-vitamiinia (1,67 µg).

 • Mikä on suositeltu annos ja millon se otetaan?

  XLS Medical Direct:

  Ota 1 annospussi 3 kertaa päivässä aterian jälkeen. Kaada pussin sisältö suoraan suuhun ja nielaise. Et tarvitse vettä. Vaikka jättäisit aterian väliin, ota silti 1 annospussi.

  Suosittelemme, että juot vähintään 2 litraa vettä päivässä, koska se edistää kuitujen kulkeutumista maha-suolikanavassa.

  Suosittelemme käyttämään XLS Medical Direct valmistetta kuukauden ajan tai pidempään laihdutustavoitteesi mukaan. Kun olet saavuttanut laihdutustavoitteesi, voit edelleen käyttää XLS Medical Direct valmistetta hyvänä apuna kilojen pitämisessä poissa.

  XLS Medical

  Ota 2 tablettia 3 kertaa päivässä heti aterian jälkeen. Vaikka jättäisit aterian väliin, ota silti kaksi tablettia.

  Suosittelemme, että juot vähintään 2 litraa vettä päivässä, koska se edistää kuitujen kulkeutumista maha-suolikanavassa.

 • Voiko tabletteja ja Direct valmistetta käyttää yhdessä?

  Kyllä, voit käyttää sekä XLS Medical- että Direct-valmistetta. Huolehdi annostuksen noudattamisesta (1 pussi = 2 tablettia). Esimerkki: Aamupalan jälkeen 2 tablettia veden kera, lounaan jälkeen 1 annospussi (suora annos, vettä ei tarvita) ja päivällisen jälkeen 2 tablettia vesilasillisen kera. Kun käytät XLS Medical- ja Direct-valmisteita, suosittelemme riittävää veden juomista koko päivän ajan.

 • Ovatko XL-S Medical -valmisteet turvallisia?

  XLS Medical - valmisteet ovat luonnollisia ja kliinisesti testattuja. Ne ovat hellävaraisia elimistölle eivätkä häiritse sen luonnollista toimintaa.

 • Onko XL-S Medical -valmisteella haittavaikutuksia?

  XLS Medical -valmisteet ovat hyvin siedettyjä eikä niillä ole ei-toivottuja haittavaikutuksia. Valmisteet ovat luokan IIb sertifioituja lääkinnällisiä laitteita ja ne ovat läpikäyneet tarkat kansainvälisten standardien mukaiset turvallisuustestit.

 • Mikä on lääkinnällinen laite ja miten se eroaa tavanomaisesta lääkkeestä?

  Lääkinnällinen laite on tarkoitettu käytettäväksi ihmiskehon ulko- tai sisäpuolella – joko tilapäisesti tai pysyvästi. Sen päätarkoitus on ehkäistä, diagnosoida, tarkkailla tai hoitaa sairauksia.

  Tärkein ero perinteisiin lääkkeisiin verrattuna on, että lääkinnälliset laitteet toimivat mekaanisesti, eivät farmakologisesti. Ne ennemminkin toimivat yhdessä kehosi kanssa kuin vaikuttavat solujen kemiaan.

 • Onko lääkinnällinen laite yhtä tehokas kuin lääke?

  Lääkinnälliset laitteet vaikuttavat suoraan perussyyhyn ja ongelmakohtaan. Siksi ne voivat olla yhtä tehokkaita kuin tavalliset lääkkeet, kun on kyse sairauksien ehkäisystä ja hoitamisesta.

 • Tarvitaanko XL-S Medical -valmisteille lääkemääräys?

  Lääkemääräys ei ole tarpeen. Voit helposti ostaa tuotteen verkosta tai lähimmästä apteekista – kunhan painoindeksisi on yli 18,5.

 • Sopivatko XL-S-valmisteet lapsille?

  Eivät sovi. XLS Medical -valmistetta suositellaan vain yli 18-vuotiaille aikuisille.

  Keskustele lääkärin kanssa tai pyydä terveydenhuollon ammattilaiselta tai apteekkihenkilökunnalta neuvoja, jos olet epävarma.

 • Voiko tabletin jakaa tai murskata pienempiin osiin, jos minulla on nielemisvaikeuksia?

  Valitettavasti ei voi. Murskattujen tablettien teho saattaa heikentyä.

 • Mitä eroa on XL-S Medical- ja XL-S Medical Direct -valmisteilla?

  XLS Medical Direct on annospussi, jonka jauhemainen sisältö voidaan niellä sellaisenaan ilman vettä, kun taas XLS Medical on tabletti. Niissä on sama vaikuttava aineosa: Litramine, ja niillä on sama vaikutusmekanismi. Kliinisesti on osoitettu, että molemmat auttavat laihtumaan jopa 3 kertaa enemmän kuin kuin pelkällä vähäkalorisella ruokavaliolla*. XLS Medical -tabletit sisältävät myös A- (133,33 mg), D- (0,83 µg) ja E-vitamiinia (1,67 mg).

  *Grube et al. 2013. Katso tutkimus. Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti

 • Voiko XL-S Medical Direct annospussin sekoittaa nesteeseen tai jogurttiin?

  Ei, XLS Medical Direct niellään sellaisenaan ilman vettä. Halutessasi voit juoda hiukan nestettä, kun olet niellyt jauheen.

  Suosittelemme, että juot vähintään 2 litraa vettä päivässä, koska se edistää kuitujen kulkeutumista maha-suolikanavassa.