XLS Medical on Euroopan suurin laihdutusvalmisteiden tuotemerkki ja se on auttanut tuhansia naisia saavuttamaan laihdutustavoitteensa. On kliinisesti osoitettu, että XLS Medical auttaa laihduttamaan jopa kolme kertaa niin paljon kuin pelkällä vähäkalorisella ruokavaliolla. Laihdutustavoitteen saavuttamiseksi on kuitenkin tärkeää käyttää XLS Medical -valmistetta ohjeiden mukaisesti. Tässä on 3 yksinkertaista askelta, jotka auttavat sinua painonpudotuksessa:

 

1) Käytä XL-S Medical -valmistetta ohjeiden mukaisesti:

a) Ota 2 tablettia 3 kertaa päivässä vähintään kuukauden ajan
Suosittelemme, että otat kaksi XLS Medical tablettia 3 kertaa päivässä heti aterian jälkeen. Vaikka jättäisit aterian väliin, ota silti kaksi XLS Medical tablettia, koska ne vähentävät ruokahalua ja estävät napostelua aterioiden välillä. Älä ota enempää kuin 6 tablettia päivässä. Suosittelemme käyttämään XLS Medical valmistetta kuukauden ajan tai pidempään laihdutustavoitteesi mukaan.

TAI

b) Ota 1 annospussi 3 kertaa päivässä vähintään kuukauden ajan
Suosittelemme, että otat yhden XLS Medical Direct annospussin 3 kertaa päivässä heti aterian jälkeen. Vaikka jättäisit aterian väliin, ota silti yksi XLS Medical Direct annospussi, koska se vähentää ruokahalua ja estää napostelua aterioiden välillä. Älä ota enempää kuin 3 annospussia päivässä. Suosittelemme käyttämään XLS Medical Direct -valmistetta kuukauden ajan tai pidempään laihdutustavoitteesi mukaan.

 

2) Ota muutama askel kohti terveellisempää elämäntapaa

Tehokas painonhallinta vaatii terveellisen elämäntavan pitkällä aikavälillä. Terveelliset elämäntavat, oikea ruokavalio, runsas vedenjuonti ja aktiivisuus ovat oleellisia kaikissa laihdutussuunnitelmissa. Tutustu seuraaviin ruokavalio- ja harjoittelusuunnitelmiimme aloittaaksesi matkasi kohti painonpudotusta.